Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
عجب بالاخره اینها را هم دیدیدامروز چند تا دختر رو با سوتین و تاپ دکمه کاملا باز تو تهران دیدم که تو ملا عام گل و مواد مخدر میکشیدن
گند بزنن سیاست های پزشکیان رو !
Reformist way of solving economic issues:گرونی تا ۳.۲ برابر توی یک سال !
تازه تو بازار آزاد تا ۴، ۵ برابر هم مواد غذایی گرون تر شدن
شما اصلاح طلبان بیچاره کردید این مردم رو
ببندید اون دهناتون رو
واسه پر کردن جیب خودتون و آقازاده هاتون اقلام رو گرون میکنید بعدا میگید تقصیر دولت رئیسی بوده !!!!
View attachment 137609
Are you talking about Netherland?من واقعاً موندم و دارم از خودم میپرسم که تو این مملکت اصلاً کسی نیست اینا رو مجبور کنند به پاسخگویی. همش دروغ دروغ و نیرنگ حقه بازی و دروغ دروغ
زمان رئیسی زندگی میکردیم
الان فقط زنده ایم
کمتر این مزخرفات رو یه سری لیبرالِ زالو صفت ژن کثیف برای تخریب دولت رئیسی بگن
پزشکیان تو ۴ ماه رکورد زد
دلار ۲ برابر
مواد غذایی ۲ تا ۴ برابر
حبوبات ۴ برابر
خجالت بکشید
It was during Biden’s timeهمون زمان رئیسی بود که روزی ۳۰-۴۰ هزار افغان از مرز رد شد
از احمدینژاد به این ور هر کسی اومده بدتر از قبلی بوده
کم ببند همیشه بیندعجب بالاخره اینها را هم دیدید
چند سال قبل که من گفتم اینها را هر شب برای ما دارن میارن گفتید که دروغ میگی و این فقط اونجایی که تو هستی هست.
It was during Biden’s time
This was an American plan to fill Iran with Afghans.
Even if Rouhani or others had been in power, they couldn’t have done much better against this American strategy.
That being said, Rouhani did absolutely nothing and ignored this issue during his entire 8 years as president.
ایران از اولش طالبان رو به رسمیت نشناخت و اتفاقا روابط ایران با طالبان زمان رئیسی بدتر از روابط الان بودبه خدا اون قدر نگذشته که یادمون بره چی شد
همون موقع هم هشدار میدادن که باید جلوی مهاجرت ۳۰-۴۰ هزار نفر در روز گرفته بشه
کی بود میگفت طالبان جنبش اصیل منقطه هست؟
کی بود میگفت به این افغانها ملیت ایرانی بدیم چون رفتن سوریه؟
باز پزشکیان حداقل یه مشکل بزرگ رو داره حل میکنه
تازه باز هم همون دار و دسته قبلی دنبال اینن که جلوی پزشکیان رو بگیرن که افغانها رو اخراج نکنه
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.